1. Forside
  2. /
  3. Om TCGym
  4. /
  5. Studieaktiviteter

Udforsk dine muligheder

SØG OM OPTAGELSE

Studieaktiviteter

STUDIETURE

En del af det at uddanne sig er også at rejse. Derfor arrangeres der hvert år en studietur for eleverne. En studietur er et rum for fællesskab og store oplevelser, og på studieturen skal frugten af et længevarende undervisningsforløb ofte høstes. Det kan være sprog der står øverst på listen over rejsens faglige mål, men ofte vægtes kulturel forståelse, historie og andre fagområder ligeledes højt.

Finansieringen af studieturen er inkluderet i den månedlige skolepengebetaling – bortset fra et bidrag til kost som typisk ligger mellem 500-1.000 kr.

 

WEEKEND- ELLER 1-DAGS EKSKURSIONER

Udover de ovennævnte studieture, arrangerer vi også ekskursioner rundt i landet, og nogle gange også til udlandet. Endags-ekskursionerne er for det meste rundt i landet, men vi har fx også arrangeret en tur til Vallåsen i Sverige, hvor eleverne stod på ski.

Vi tager elevernes ord til os, og på baggrund af større efterspørgsel har vi arrangeret weekend-ekskursioner til bl.a. Berlin og Köln.
Vi forventer, at der snart vil blive oprettet et ‘Rejseudvalg’ på skolen, som vil sørge for de fremadrettede ekskursioner.
Finansieringen er ikke inkluderet i den månedlige skolepengebetaling, da det er ikke er obligatoriske ekskursioner, men skolen kan godt støtte med noget af betalingen.