1. HTPG
  2. /
  3. Uddannelser
  4. /
  5. BROBYGNING

Går du i 8., 9., eller 10. klasse ?

Brobygning

Brobygning HF

Går du i 9. eller 10. klasse og overvejer at tage dem HF på Høje Taastrup Private Gymnasium? Så får du nu muligheden for at få en smagsprøve på gymnasielivet! På HTPG byder vi dig velkommen til et brobygningsforløb i HF.

Om du er mest hyped på at deltage i en Instagram-konkurrence i mediefag, skabe en (kontrolleret) eksplosion i kemilokalet, eller kaste dig ud i et morsomt skuespil på spansk, engelsk og tysk, så har vi noget spændende for enhver smag.

Programmet uanset model indeholder korte moduler i forskellige gymnasiefag. Både de velkendte fra grundskolen, samt nye og spændende fag. Her møder du vores søde, skøre og seje lærere i et trygt og nærværende læringsmiljø.

Udover lærerne, vil du møde vores venlige elevambassadør som giver et indblik i, hvad der foregår på skolen, og står til rådighed for at besvare spørgsmål om HTPG, også efter brobygningsdagene.

Vi glæder os til at tage imod dig uge 47, 2021. Kontakt skolen på info@htpg.dk eller din UU-vejleder for at prøve et brobygningsforløb hos os. Velkommen til HTPG!

Brobygning STX

STX-student på 2 år?
Går du i 10. klasse og overvejer at tage dem 2-årige STX på Høje Taastrup Private Gymnasium? Så får du nu muligheden for at få en smagsprøve på gymnasielivet! På HTPG byder vi dig velkommen til et brobygningsforløb i den 2-årige STX.

Om du er mest hyped på at deltage i en Instagram-konkurrence i mediefag, skabe en (kontrolleret) eksplosion i kemilokalet, eller kaste dig ud i et morsomt skuespil på spansk, engelsk og tysk, så har vi noget spændende for enhver smag.

Programmet uanset model indeholder korte moduler i forskellige gymnasiefag. Både de velkendte fra grundskolen, samt nye og spændende fag. Her møder du vores søde, skøre og seje lærere i et trygt og nærværende læringsmiljø. Udover lærerne, vil du møde vores venlige elevambassadør som giver et indblik i, hvad der foregår på skolen, og står til rådighed for at besvare spørgsmål om HTPG, også efter brobygningsdagene.

Vi glæder os til at tage imod dig uge 46, 2021. Kontakt skolen på info@htpg.dk eller din UU-vejleder for at prøve et brobygningsforløb hos os. Velkommen til HTPG!

Interesseret i brobygning på HTPG ?

Vi glæder os til at tage imod din klasse til og med uge 7, 2021. Kontakt skolen på info@htpg.dk for at booke et introkursus eller brobygningsforløb hos os. Velkommen til HTPG!